BoneSmart® Hip / Knee Replacement Forum
Knee Replacement & Hip Replacement
Patient Advocacy & Online Community
  1. PLEASE NOTE THAT ONE RECOVERY THREAD ONLY IS PREFERRED. PLEASE DON'T START ADDITIONAL THREADS ABOUT YOUR RECOVERY.

Takes two attempts to load pages.

Discussion in 'Bugs, Errors, and Techy Questions' started by Pumpkln, Jul 4, 2012.

  1. Pumpkln

    Pumpkln Forum Advisor

    Member Since:
    Oct 27, 2011
    Age:
    63
    Messages:
    6,456
    Gender:
    Female
    Location:
    United States, West
    Country:
    United States United States
    When I click on a link for a thread, the first page is blank, and I have to click the reload button to before the page loads.
    This happens on both my iPad and my MacBook 10.6.8.
     
  2. Josephine

    Josephine Forum Admin and Mother Hen Administrator

    Member Since:
    Jun 8, 2007
    Age:
    69
    Messages:
    53,754
    Gender:
    Female
    Location:
    North East
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Me too! I've just told Rich.
     
  3. bottomshollow

    bottomshollow Moderator

    Member Since:
    Sep 17, 2011
    Age:
    71
    Messages:
    11,462
    Gender:
    Female
    Location:
    Eastern NC
    Country:
    United States United States
    I am on a PC, and this occasionally happens to me, too.
     
  4. jerseychick

    jerseychick Forum Advisor

    Member Since:
    Jul 18, 2010
    Age:
    58
    Messages:
    1,877
    Gender:
    Female
    Location:
    United States
    Yup, happens to me on my MacBook Pro and my Apple desktop. Glad it's just not me.
     
  5. bottomshollow

    bottomshollow Moderator

    Member Since:
    Sep 17, 2011
    Age:
    71
    Messages:
    11,462
    Gender:
    Female
    Location:
    Eastern NC
    Country:
    United States United States
    I am still having this happen off and on as I'm reading posts. Just mildly annoying.
     
  6. jerseychick

    jerseychick Forum Advisor

    Member Since:
    Jul 18, 2010
    Age:
    58
    Messages:
    1,877
    Gender:
    Female
    Location:
    United States
    Happening almost every time I go to a new post...now getting annoying.
     
  7. jerseychick

    jerseychick Forum Advisor

    Member Since:
    Jul 18, 2010
    Age:
    58
    Messages:
    1,877
    Gender:
    Female
    Location:
    United States
    Still happening today...anyway of getting this fixed?
     
  8. Jamie

    Jamie Administrator

    Member Since:
    Mar 24, 2008
    Age:
    66
    Messages:
    37,462
    Gender:
    Female
    Location:
    Kansas
    Country:
    United States United States
    This has started happening to me as well. RichardRobins; Any ideas what is going on, Rich?
     
  9. RichardRobins

    RichardRobins Tech Administrator

    Member Since:
    Sep 30, 2009
    Age:
    28
    Messages:
    3,400
    Gender:
    Male
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    It sounds like the page isn't loading correctly

    When did this begin?
     
  10. Jaycey

    Jaycey Moderator

    Member Since:
    Jan 27, 2010
    Messages:
    13,064
    Gender:
    Female
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Started this week for me Rich. Happened again today. When I click on the name of a thread I get a blank page. Have to go back and click again.
     
  11. Josephine

    Josephine Forum Admin and Mother Hen Administrator

    Member Since:
    Jun 8, 2007
    Age:
    69
    Messages:
    53,754
    Gender:
    Female
    Location:
    North East
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    It happens all the time about 1 page in 6 at a guess.
    It's getting way past being annoying and is slowly driving me really :hairpulling:
     
  12. Josephine

    Josephine Forum Admin and Mother Hen Administrator

    Member Since:
    Jun 8, 2007
    Age:
    69
    Messages:
    53,754
    Gender:
    Female
    Location:
    North East
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Here's a screen shot

    blank screen.jpg
     
  13. jerseychick

    jerseychick Forum Advisor

    Member Since:
    Jul 18, 2010
    Age:
    58
    Messages:
    1,877
    Gender:
    Female
    Location:
    United States
    It's getting worse tonight, happening every time to me now. :hairpulling:
     
  14. Poppet

    Poppet Honourary Moderator

    Member Since:
    Sep 5, 2011
    Messages:
    12,980
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia Australia
    happening for me on the iPad, MacAir and Android phone. I first noticed it three days ago, now consistent.
    Also seems to be tying into the logging me off problem. This morning it completely logged me right out of the browser and and I had to log back into BS. Other times, it logs me back to a visitor status.
     
  15. RichardRobins

    RichardRobins Tech Administrator

    Member Since:
    Sep 30, 2009
    Age:
    28
    Messages:
    3,400
    Gender:
    Male
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    I think it's a java conflict , I will look into iy
     
  16. RichardRobins

    RichardRobins Tech Administrator

    Member Since:
    Sep 30, 2009
    Age:
    28
    Messages:
    3,400
    Gender:
    Male
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    does it happen only when you open link in a new tab?
     
  17. jerseychick

    jerseychick Forum Advisor

    Member Since:
    Jul 18, 2010
    Age:
    58
    Messages:
    1,877
    Gender:
    Female
    Location:
    United States
    Not to me, it happens when I just click to go to the next post.
     
  18. bottomshollow

    bottomshollow Moderator

    Member Since:
    Sep 17, 2011
    Age:
    71
    Messages:
    11,462
    Gender:
    Female
    Location:
    Eastern NC
    Country:
    United States United States
    Same here Rich. I bring up all the new posts and as I go through them, about every 5th one, I get the blank page.
     
  19. RichardRobins

    RichardRobins Tech Administrator

    Member Since:
    Sep 30, 2009
    Age:
    28
    Messages:
    3,400
    Gender:
    Male
    Location:
    Wales
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    That's normally related to Internet lag

    As I can't reproduce it here oddly
     
  20. Josephine

    Josephine Forum Admin and Mother Hen Administrator

    Member Since:
    Jun 8, 2007
    Age:
    69
    Messages:
    53,754
    Gender:
    Female
    Location:
    North East
    Country:
    United Kingdom United Kingdom
    Funnily enough, it's not happening to me tonight (so far!). But it was when I clicked on any link anywhere - in New Posts, next thread, links in posts, everything.
     

Share This Page

Open
Close X